Durgerdammer Racing Club

De club sv DRC is opgericht op 19 juni 1931. Ons motto is: “Voetbal zoals het vroeger was”. De voetbalvelden en het gebouw zijn gelegen in een landelijke omgeving, in het dorpje Durgerdam. Het sportpark ligt op vijf minuten van de Amsterdamse ring A10.

Vanaf de velden kijk je uit op weilanden met koeien en een lint van prachtige houten dijkhuisjes. Het clubgebouw is authentiek te noemen en het interieur ouderwets, met de gezellige uitstraling van bij oma thuis. Niks design en strak, maar gewoon gezellig zo als het vroeger was!

Echt een vereniging waar een ieder zich al snel thuis voelt of zal voelen. De sfeer van sv DRC heeft landelijke bekendheid verworven door televisieserie All Stars die bij ons is opgenomen.

Lidmaatschap

Meld je HIER aan en kom voetballen bij DRC!

LET OP: Kies bij het aanmeldformulier de optie “voetbal algemeen/veld.” Binnen enkele dagen ontvang je bericht van onze secretaris met bevestiging dat je aanmelding daadwerkelijk is verwerkt. Wil je je aanmelden als nieuwe trainer of coach? Mail dan naar secretariaat@drc.nl voor het vrijwilligersformulier.

LET OP: Ben je eerder lid geweest van een voetbalvereniging, noteer dan ook je KNVB relatienummer in het aanmeldformulier! Deze is terug te vinden in de wedstrijdzaken app of op de Digitale spelerspas.

Bij Durgerdammer Racing Club staan we voor een veilig sportklimaat. Daar zetten we ons gezamenlijk voor in. Daarom werken we met een gedragscode voor iedereen die actief is op de club, hebben we een aannamebeleid voor nieuwe vrijwilligers en dient elke speler een spelerscontract te ondertekenen.

Bij DRC hebben we tevens een vertrouwenspersoon. Deze kan je via dit mailadres berichten. Je kan bij de vertrouwenspersoon terecht voor alle vormen van ongewenst gedrag die je hebt gezien of meegemaakt en met alles wat tegen de gedragscode in gaat. De vertrouwenspersoon zal vertrouwelijk omgaan met jouw input.

  • Contributie DRC

    Bij DRC betaal je contributie op basis van je leeftijd. Let op: wil je je afmelden voor het nieuwe seizoen? Doe dat dan vóór 1 mei van het lopende jaar. Anders ben je verplicht om de contributie te betalen.

  • 5-6 jaar: €150
  • 7-12 jaar: €215
  • 13-16 jaar: €230
  • 17-18 jaar: €255
  • 19 jaar of ouder (11x11): €300
  • 19 jaar of ouder (7x7): €150

Het bestuur van DRC

Alex Klusman

Voorzitter

alex@drc.nl

Marianne
van Ruitenbeek

Secretaris

secretariaat@drc.nl

Ufuk Esmer

Penningmeester & ICT

penningmeester@drc.nl

vacant

Senioren

Rienk Oosterhof

Jeugd

jeugdzaken@drc.nl

Club & kantine

Ron Hageman

Verenigingscoördinator

ron@drc.nl

Rik Zwaneveld

Kantine

Leo Porsius

Kantine

Frans Silleman

Onderhoud

Wedstrijden en opleiding

Armijn Teeuw

Wedstrijdsecretaris

wedstrijdsecretaris@drc.nl

Jur
van den Heuvel

Hoofd jeugdopleiding

hjo@drc.nl