Durgerdammer Racing Club

De club sv DRC is opgericht op 19 juni 1931. Ons motto is: “Voetbal zoals het vroeger was”. De voetbalvelden en het gebouw zijn gelegen in een landelijke omgeving, in het dorpje Durgerdam. Het sportpark ligt op vijf minuten van de Amsterdamse ring A10.

Vanaf de velden kijk je uit op weilanden met koeien en een lint van prachtige houten dijkhuisjes. Het clubgebouw is authentiek te noemen en het interieur ouderwets, met de gezellige uitstraling van bij oma thuis. Niks design en strak, maar gewoon gezellig zo als het vroeger was!

Echt een vereniging waar een ieder zich al snel thuis voelt of zal voelen. De sfeer van sv DRC heeft landelijke bekendheid verworven door televisieserie All Stars die bij ons is opgenomen.

Het bestuur van DRC

Alex Klusman

Voorzitter

alex@drc.nl

Marianne
van Ruitenbeek

Secretaris

secretariaat@drc.nl

Ufuk Esmer

Penningmeester & ICT

penningmeester@drc.nl

Hans de Lange

Senioren

Edu Jansing

Technische jeugdzaken & vrijwilligers en sponsoring

Club & kantine

Ron Hageman

Verenigingscoördinator

ron@drc.nl

Rik Zwaneveld

Kantine

Leo Porsius

Kantine

Frans Silleman

Onderhoud

Wedstrijden en opleiding

Armijn Teeuw

Wedstrijdsecretaris

wedstrijdsecretaris@drc.nl

Jur
van den Heuvel

Hoofd jeugdopleiding

hjo@drc.nl

Lidmaatschap

Meld je aan en kom voetballen bij DRC

Vul het aanmeldingsformulier in, onderteken het en mail het naar:

secretariaat@drc.nl

Of stuur het per post naar:

Secretariaat sv DRC
Durgerdammerdijk 165
1026 CK Amsterdam

Binnen enkele dagen ontvang je bericht.

Bij Durgerdammer Racing Club staan we voor een veilig sportklimaat. Daar zetten we ons gezamenlijk voor in. Daarom werken we met een gedragscode voor iedereen die actief is op de club, hebben we een aannamebeleid voor nieuwe vrijwilligers en dient elke speler een spelerscontract te ondertekenen.

Bij DRC hebben we tevens een vertrouwenspersoon. Deze kan je via dit mailadres berichten. Je kan bij de vertrouwenspersoon terecht voor alle vormen van ongewenst gedrag die je hebt gezien of meegemaakt en met alles wat tegen de gedragscode in gaat. De vertrouwenspersoon zal vertrouwelijk omgaan met jouw input.